Aktiviteter

Vår erfarenhet är att möten av de mest skriftande karaktär alla mår bra av inspirerande avbrott för ett ge nytt syre åt diskussionerna och besluten. Därför gör vi det möjligt för er att skräddarsy aktiviteter inom tre utvalda områden. Uddetorp Säteri erbjuder även seminarier och workshops med mycket begränsat antal deltagarplatser inom de tre områdena. Håll utkik efter våra inbjudningar.

Trädallé framför grusplanen till mangårdsbyggnaden

Kropp och själ

Vi svänger av landsvägen mellan Fristad och Borgstena. Grusvägen slingrar sig mellan gårdar och åkrar. Snart kör vi in mellan popplarna i allén upp till Uddetorp Säteri. Här på höjden med vidsträckt utsikt har säteriet legat sedan åtminstone 1545. Här har barn vuxit upp, djur betat och äppelträden blommat varje vår i hundratals år. I denna fantastiska miljö erbjuder vi er som konferensgäster en omstart och ett miljöombyte som stimulerar till både kreativitet och produktivitet. I kombination med ert möte eller konferens kan ni välja mellan ett antal aktiviteter för kropp och själ.

Badtunna med upphängd handduk

Badtunna och bastu

Belägen intill vår egen lilla sjö finns badtunna och bastustuga för upp till 14 personer. Vi värmer upp allt åt er och ni lånar handduk och badrock av oss – därefter får ni tillgång till bad- och bastuanläggningen i två timmar. Vill ni kombinera badet med svalkande drycker från baren serverar vi er direkt vid badtunnan enligt era önskemål. Den modiga avslutar med ett dopp i sjön sommartid eller i snön vintertid.

Vy över Lassasjön

Fantastiska omgivningar

Skogsvägarna är många och välhållna för såväl avkopplande promenader som skön löpning. Här finns också vår egna lilla sjö. Till säteriet hör även fiskerätt i Lassesjön och jaktmarker.

Två deltagare tävlar i Duellen

Team: action

Ett sammansvetsat team är ofta ett effektivt och produktivt team och vi på Uddetorp Säteri erbjuder ett antal teambildande aktiviteter att boka i samband med ert möte eller er konferens. Har ni egna idéer eller vill skräddarsy en aktivitet hjälper vi gärna till med utformning och planering. För alla våra aktiviteter nedan väljer ni själva om ni vill boka en aktivitetsledare för att alla ska kunna fokusera till hundra procent på uppgiften eller om ni själva vill hålla i aktiviteten.

Deltagare springer i hinderbanan

Hinderbana

Runt vår egna lilla sjö och i skogen som omger säteriet har vi byggt upp en hinderbana bestående av 20 hinder. Uppgiften är att ta sig runt banan på kortast tid och inget hinder går att passera utan att gruppen samarbetar. Aktiviteten passar alla oavsett fysisk kondition och kräver ombyte. Aktiviteten tar ungefär två timmar inkl. dusch och ombyte.

Deltagare gör high five efter avklarat hinder

Kampen runt sjön

I kampen runt sjön löser ni kluriga uppgifter tillsammans och får frisk luft och promenad på köpet. Ingen av stationerna går att lösa utan att gruppen samarbetar. Roliga och utmanande aktiviteter i en naturskön miljö kring vår lilla sjö utlovas. En aktivitet som passar alla!