– Bröllop på Uddetorp Säteri –

Samling utanför logen

Fyllt av kärlek och glädje

Livets viktigaste, roligaste och vackraste fester ska andas glädje, kärlek och värme. Uddetorp Säteri erbjuder en förtrollande atmosfär, en miljö för såväl bröllop och dop som fest och jubileum. Vår renoverade lada med loge och kostall står redo för din fest eller högtid.

Bröllop på logen

Solens sista strålar letar sig in genom ladans vackra brädvägg. Det luktar svagt av hö och såpat golv. Ängarna runt omkring grönskar av sommarens blomster, sjön ligger spegelblank och inifrån skogen hörs fåglarnas sång. Logen står dukad för fest. Din fest. Er fest.

För offert och bokning, klicka här

Stor fest i kostallet

Vårt kostall har förvandlats till en matsal där hundratals år av rustik känsla balanserats med modern elegans. De vackra stenväggarna har bevarats vilket drar trådar bakåt till riddarsalens stilfullhet. Inredningens urval av antikt och modernt är en upplevelse för alla sinnen, för alla evenemang– fest som bröllop.

För offert och bokning, klicka här

ALLT FÖR FEST OCH BRÖLLOP

Lokal

Antal gäster: Upp till 150. Både loge och kostall har dansgolv, bar, garderob och toaletter. Logen används vår och sommar. Kostallet året runt.

Mat

Precis som resten av festen skräddarsyr vi utifrån era önskemål.

Dukning

Vi tillhandahåller porslin, glas och bestick till måltiden samt linnedukar och linneservetter.

Dekoration

Det står er fritt att smycka loge och kostall efter eget tycke och smak. Ni får gärna ha levande ljus och värmeljus. Vi har ett stort utbud av vaser, ljuslyktor och ljusstakar för kostnadsfri utlåning.

Vigselplats

Möjlighet finns att vig sig på plats intill sjön. Vi har bänkar som ställs fram till vigseln och två brudbågar man får låna och smycka på egen hand.

Hår och make-up

Vi samarbetar med Barbershop i Borås, tel: 033-10 80 87.

Boende Borås

Vi samarbetar med Hotell Solhem Park i Borås, tel: 033-10 01 10.

Offert & bokning


Önskar förslag på lediga datum