Julmarknad på Uddetorp Säteri

Vår julmarknad som går av stapeln under första adventshelgen är mysig, traditionsrik och stämningsfull. Vi firar jul på gammaldags vis. Utställarnas bord dignar av allehanda hantverk och härliga juldelikatesser och det doftar av glögg, nejlika och pepparkaka. Eldtunnor och marschaller lyser upp i vintermörkret långt från stadens stress. Tomten är på plats och tar emot barnens önskelistor och spelemännen underhåller med julmusik. I Kostallet serverar vi jultallrik och julig fika.

Bord med varor till försäljning, jul pyntat. Bland annat doftljus, ljusmust, kalvdans och glögg.

Julbord på Uddetorp Säteri

Mer traditionsrikt och stämningsfullt än julbordet i vårt charmiga kostall kan det knappast bli. Här firar vi jul på gammaldags vis. Julbordet dignar av härlig julmat och det doftar av glögg, nejlika och pepparkaka. Stearinljus och marschaller lyser upp i vintermörkret långt från stadens stress. Härlig julstämning utlovas.

Vi välkomnar er på julbord kvällstid kl. 18.00–22.00 alla torsdagar och fredagar från den 23/11 till den 15/12. Pris: 695 kr inklusive glöggmingel vid ankomst samt en öl eller ett glas vin till maten. Dagtid kl. 12.00–16.00 alla lördagar och söndagar från den 25/11 till den 17/12 (förutom under första adventshelgen då vi slår upp portarna till vår julmarknad). Pris vuxen dagtid: 495 kr. Barn: Upp till 6 år 95 kr,  7–12 år 195 kr.

Varmt välkomna med era bokningar till:
nathalie@uddetorpsateri.se eller 073-689 18 13.

start-jul