Konferens och kickoff i spännande miljö

Vi erbjuder konferens- och kickoffmöjligheter för er med höga krav på upplevelse, service och miljö. Glöm oinspirerade konferensrum och tråkiga möbler. I vår lada kan ni konferera både på logen och i kostallet – självklart med tillgång till modern teknik. Eller varför inte kickoff i en miljö som lämpar sig för såväl fin middag och elegans som full fart med roliga aktiviteter.

Mötet i fokus

Mötet i fokus

På Uddetorp Säteri finns allt som behövs för att samla teamet, ordna ett kundevent, konferens eller kick-off. Kom till oss och få ny energi, bygg gemenskap och koppla av tillsammans. Här hittar ni den perfekta balansen mellan puls och avkoppling.

I vår lada kan ni konferera både på logen och i kostallet – självklart med tillgång till modern teknik. Eller varför inte kickoff i en miljö som lämpar sig för såväl fin middag och elegans som full fart med roliga aktiviteter. Oavsett vilket – vi lovar er ett minnesvärt besök.

Föreläsning och utbildning

Med biosittning för upp till 40 deltagare, projektor och fullutrustad ljudanläggning är det enkelt och smidigt att arrangera era föreläsningar eller utbildningar hos oss. Vi hjälper till med allt från teknik och matservering till pausaktiviteter. Är ni upp till 14 deltagare har vi flera mindre rum för gruppdiskussioner inne i mangårdsbyggnaden.

Konferens och möten

I vårt kostall har vi möjlighet att möblera efter era önskemål för upp till 40 sittande deltagare med all teknik som behövs för er konferens. Vi erbjuder halv- eller heldagskonferens med eller utan teamaktiviteter. Vår kock lagar all mat från grunden och vi utgår alltid i första hand från ekologiska och närproducerade råvaror.

Lunch-till-lunch

Med möjlighet till övernattning för upp till 14 personer i mangårdsbyggnaden är Uddetorp Säteri ett fantastiskt val för er styrelsekickoff och konferens, verksamhetsplanering eller ledningsgruppsmöte. På lunch-till-lunch inleder ni dag 1 med lunch och efterföljande mötestid och avrundar med valfri teamaktivitet och middag. Dag 2 inleds med gemensam frukost och avslutas med lunch i mangårdsbyggnaden innan avfärd hemåt.

Kropp & själ

Kropp och själ

Vi svänger av landsvägen mellan Fristad och Borgstena. Grusvägen slingrar sig mellan gårdar och åkrar. Snart kör vi in mellan popplarna i allén upp till Uddetorp Säteri. Här på höjden med vidsträckt utsikt har säteriet legat sedan åtminstone 1545. Här har barn vuxit upp, djur betat och äppelträden blommat varje vår i hundratals år. I denna fantastiska miljö erbjuder vi er som konferens­gäster en omstart och ett miljöombyte som stimulerar till både kreativitet och produktivitet. I kombination med ert möte eller konferens kan ni välja mellan ett antal aktiviteter för kropp och själ.

Badtunna och bastu

Belägen intill vår egen lilla sjö finns badtunna och bastustuga för upp till 20 personer. Vi värmer upp allt åt er och ni lånar handduk och badrock av oss – därefter får ni tillgång till bad- och bastuanläggningen i två timmar. Vill ni kombinera badet med svalkande drycker från baren serverar vi er direkt vid badtunnan enligt era önskemål. Den modiga avslutar med ett dopp i sjön sommartid och i vakbad eller i snön vintertid.

Fantastiska omgivningar

Skogsvägarna är många och välhållna för såväl avkopplande promenader som skön löpning. Här finns också vår egna lilla sjö. Till säteriet hör även fiskerätt i Lassesjön och jaktmarker.

Team: action

Ett sammansvetsat team är ofta ett effektivt och produktivt team och vi på Uddetorp Säteri erbjuder ett antal teambildande aktiviteter att boka i samband med ert möte eller er konferens. Har ni egna idéer eller vill skräddarsy en aktivitet hjälper vi gärna till med utformning och planering. För alla våra aktiviteter gäller kläder efter väder!

Hinderbana

Runt vår egna lilla sjö och i skogen som omger säteriet har vi byggt upp en hinderbana bestående av 23 hinder. Aktiviteten är individuell och uppgiften är att ta sig runt banan på kortast möjliga tid. Hinderbanan passar den aktiva som vill ha en rolig fysisk utmaning och den kräver ombyte.

Kampen runt sjön

I kampen runt sjön löser ni kluriga uppgifter tillsammans och får frisk luft och promenad på köpet. Ingen av stationerna går att lösa utan att gruppen samarbetar. Roliga och utmanande aktiviteter i en naturskön miljö kring vår lilla sjö utlovas. Vintertid kör vi istället ”Kampen på logen” på vår loge där det ej är vinterbonat. Aktiviteten passar alla och bokas med aktivitetsledare för att alla ska kunna fokusera till hundra procent på uppgiften.

Våra konferenspaket

Mötet i fokus

I våra mötespaket ingår alltid konferens- eller möteslokal med teknik för ljud och bild. Även förmiddagskaffe med fralla, lunch, eftermiddagskaffe med kaka samt middag beroende på över vilka tider ni önskar besöka oss ingår.

Konferens Kostallet – minimum 15 personer
Heldag 495:- exkl moms /person
Halvdag 395:- exkl moms /person

Konferens Mangårdsbyggnaden – 6-14 personer
Heldag  695:- exkl moms /person
Halvdag 595:- exkl moms /person

2-dagars konferens inkl övernattning och middag
från 2 780:- exkl moms – upp till 14 personer

Kropp och själ

Badtunna och bastu 2 500 kr/sällskap, inkluderar städ, handdukar och eldare i 3h.
Bastukorg med dryck + snackshink – beställs på plats enligt barens prislista

Team: action

Hinderbana 150 kr/person – minimum 6 personer, max 40 personer
Kampen runt sjön 2 400 kr/grupp (Kampen på logen vintertid)
Aktivitetsledare 1 800 kr/aktivitet – vid grupper över 14 personer krävs två aktivitetsledare

Offert & bokning


Önskar förslag på lediga datum