Till er och vår tjänst

För att hålla den kvalitet våra gäster har rätt att kräva har vi valt samarbetspartners med stor noggrannhet. I största möjliga mån är våra prioriterade partners lokala verksamheter vilka Uddetorp Säteri haft långvariga relationer med. Det garanterar oss högsta service samt de bästa tjänsterna och produkterna.

Mat från Viskan Vinbar

Viskan Vinbar

Vi använder oss av Viskan Vinbar avseende såväl personal som mat och dryck. Med en kock som har arbetat som köksmästare (på lyxkryssare,) och ansvarat för festmåltider för allt från studenter till svenska och danska kungafamiljen på Marstrands societetshus. Viskan diplomerades som ett av DI:s Gasellföretag år 2012 och rankades högt i White Guide Café.

Läs mer >>

Onyx Sportcenter

Onyx

Borås största gym med tre anläggningar. Man erbjuder bland annat traditionellt gym, gruppträning från spinning till dans, Crossfit, X-fit, PT, frukost och lunch, bubbelbad, bastu, rehabträning, akupunktur, yoga och massage. Vår självklara partner när våra kunder önskar fysiska aktiviteter.

Läs mer >>

barbershop

Barbershop

Spektakulär hår- och makeupsalong i Borås med vilja och kunskap att överraska och alltid ligga i framkant. Barbershop är vårt självklara val för brud och brudgum vid bröllopsfester eller mötesdeltagare som önskar hjälp innan aftonens supé.

Läs mer >>

Arts & Antiques med Niklas Larsson

Sveamagasinet AB

Med erfarenhet från handel i Bryssel, Antwerpen, London, Amsterdam och Paris samt ett mycket brett kontaktnät, kan Niklas Larsson som driver Sveamagasinet erbjuda antikrundor, seminarier och exklusiva auktioner i Uddetorp Säteris unika miljö. Alla antikviteter på Uddetorp Säteri kommer från Sveamagasinet.

Läs mer >>