Vi gillar Uddetorp Säteri

Bröllopsreferenser

”Uddetorps säteri kommer alltid ha en speciell plats i våra hjärtan, här sa vi ja till att bli herr och fru Tapper. 160806 fick vi uppleva den bästa dagen i vårt liv på denna fantastiska plats. Vi blev stormkära i Uddetorps säteri för drygt 1,5år sedan, miljöerna är helt magiska om man drömmer om ett lantligt bröllop och möjlighet till vigsel i ”kohagen” så är detta helt rätt. Det finns 1000 möjligheter på Uddetorps säteri och att man som brudpar har möjlighet att sätta sin egen prägel på fest och vigseln är så grymt. Det var inga problem att möblera om hela stället eller spika upp skyltar i ladan. På toppen av det hela så är det en riktig powerkvinna som driver detta ställe, Ingela. Denna kvinna är så galet engagerad och bidrar med så mycket energi – här är ni inte ett brudpar i mängden. Jag hade som dröm att få åka flakmoppe in till vigseln tillsammans med min far, en idé som Ingela nappade på och hjälpte mig hitta en flakmoppe i grannskapet. Uddetorps köksfolk med Ingrid i spetsen ska även de ha extra creed, allt funkade verkligen toppen och smakade ljuvligt. Planering av meny var också precis så som jag gillar, inga färdiga menyförslag utan diskussionen började med ”Men vad gillar ni för mat då?” Personligt, äkta och mycket kärlek tycker jag beskriver detta ställe helt perfekt.

Jag rekommenderar verkligen er alla som går i giftastankar att åka ut och hälsa på Ingela – ni kommer inte att bli besvikna!

TUSEN TUSEN TACK till er för att ni bidrog till att förverkliga alla våra galna idéer och såg till att vi fick njuta under vår stora dag!”

– Herr & Fru Tapper

image-55.jpg

”Det var kärlek vid första ögonkastet när vi besökte Uddetorp Säteri för första gången. Den 26 augusti 2017 hade vi världens bästa dag här, då vi fick ha vårt drömbröllop och bli man och fru. Denna fantastiska plats kommer alltid ha en speciell plats i våra hjärtan.
Är så imponerad av hur engagerade Ingela, Nathalie och resten av personalen har varit från vårt allra första möte. Känslan vi fick var att ‘ingenting var omöjligt’ och vi fick verkligen känna att bröllopet blev vårt. Från mat till dekorationer och allt där emellan.
Funderar du på att gifta dig, då kan jag varmt rekommendera vackra Uddetorp Säteri, för läget, för personalen, för det magiska som ligger över platsen.
Stort tack till er alla som gjorde vår dag till en dag vi aldrig kommer glömma.

– Sandra & Daniel Haller

”Tack för att ni var med och gjorde vår dag till något helt fantastiskt! Den underbara miljön tillsammans med Ingelas och Ingrids känsla och värme så kan det inte bli bättre. Vi ville ha ett litet och familjärt bröllop och det var precis vad vi fick. Det är det som är så perfekt med Uddetorp. Det går att anpassa efter hur man själv vill ha det, litet som stort. Återigen, ett stort Tack!”

– Jennie & Tobias

”Vi tackar för en helt fantastisk bröllopsmiddag med toppenservice, underbar mat och för att inte tala om den vackra miljön! Efter en hel del letande hittade vi slutligen vårt ställe och vi är så tacksamma att vi fick ta med våra gäster till just er.
Det lär inte bli sista gången vi ses”

– Sara & Filip Thede

”Uddetorp är det perfekta valet för ett bröllop i underbar miljö. Tillgång till fantastiska lokaler och omgivningar med toppenservice från planeringsstadiet till efter bröllopets slut. Snabb, proffsig och varm hjälp från Ingela och Ingrid. Rekommenderar alla att besöka Uddetorp, kärlek vid första ögonkastet. Tack för ett magiskt bröllop!”

– Caroline & Sebastian

”Kärlek vid första ögonkastet, precis så var det när jag träffade Alexander. Inte hade jag trott på det tidigare och inte trodde jag att jag skulle få uppleva det igen, men första gången vi var på Uddetorp Säteri fick jag precis samma pirr i magen och snurret i huvudet. Platsen är magisk för att beskriva det med ett enda ord, likaså är både Ingela och Ingrid som personer. Vi fick precis det sagobröllop som vi drömde om. TACK för allt och vi rekommenderar verkligen andra brudpar till att göra ett besök på Uddetorp Säteri, då kommer ni förstå vad vi menar!”

– Sanna & Alexander Björsell

”Vilken dag, vilken glädje. Att gifta sig är något av det största man gör i livet och då ska man göra det i den bästa miljön.”

– Carl & Joakim Säwing

Ni som går i tankar på att gifta er, tveka inte på att göra ett besök på Uddetorp. Där kommer ni att mötas av en helt fantastisk miljö, underbara lokaler och ett härligt bemötande av alla som jobbar på Uddetorp. Efter att ha besökt några andra alternativ fanns det inget som ens skulle kunna mäta sig med Uddetorp.

Från första mötet med Ingela, Ingrid och Martin till det att sista gästen lämnade bröllopsfesten, så har allting klaffat in i minsta detalj. Mat och servering har verkligen hållit högsta klass. Den härliga känslan att ha tillgång till allt ifrån ljuvliga möbler till vackra vaser, skålar, krukor, gamla charmiga trälådor m.m. är helt magisk. När vi har haft frågor och önskemål så har Ingela alltid med ett leende sagt; Det löser vi, inga problem. Maten var helt fantastiskt god och serveringen var perfekt.
Tack för att ni gjorde vår dag oförglömlig!

Kramar från Herr och Fru Samuelsson

Tack för att ni gjorde vår dag till den bästa!! Efter mycket letande efter det unika och personliga stället för vårt bröllop så såg vi bilder på Uddetorp och kände att vi var tvungna att åka ut och kika. Efter det besöket så ville vi aldrig lämna! Ingelas energi är helt magisk! De möten som vi haft med Ingela och Ingrid har varit så proffsiga, fyllda med idéer och energi! Maten är gudomlig! Ingrid och Ingela ni överträffade alla våra förväntningar och det är tack vare er som detta blev den bästa dagen för oss!!

Maria Sandberg

Uddetorp Säteri kommer alltid ha en speciell plats i våra hjärtan, här sa vi ja till att bli herr och fru Tapper. 160806 fick vi uppleva den bästa dagen i vårt liv på denna fantastiska plats. Vi blev stormkära i Uddetorp Säteri för drygt 1,5 år sedan, miljöerna är helt magiska om man drömmer om ett lantligt bröllop och möjlighet till vigsel i ”kohagen” så är detta helt rätt.

På toppen av det hela så är det en riktig powerkvinna som driver detta ställe, Ingela. Denna kvinna är så galet engagerad och bidrar med så mycket energi – här är ni inte ett brudpar i mängden. Jag hade som dröm att få åka flakmoppe in till vigseln tillsammans med min far, en idé som Ingela nappade på och hjälpte mig hitta en flakmoppe i grannskapet.

Jag rekommenderar verkligen er alla som går i giftastankar att åka ut och hälsa på Ingela. Tusen Tusen Tack till er för att ni bidrog till att förverkliga alla våra galna idéer och såg till att vi fick njuta under vår stora dag!

Massor Kärlek

Herr&FruTapper

Övriga referenser

”Underbar avslutning för Onyx Toppform. Härlig natur att springa i, ett fantastiskt hus och skön miljö. Kan rekommenderas.”

– Mia Smith,
Tränare Onyx

”Redan några dagar efter vi varit här och ätit julbord med all personal bestämdes vi oss för att boka nästa år igen.”

– Christian Forsberg,
vd Forsbergs Fritidscenter

”Perfekt miljö om man som vi ville bjuda in kund och kundens gäster till något annorlunda. Maten var mycket god.”

– Peter Algebäck,
vd Brainforest reklambyrå

”Vi har både ätit julbord med byrån här och haft event med kunder och kan varmt rekommendera Uddetorp Säteri”

– Anna Englund Heilmann,
vd Beyond Communication

”Vilket ställe och vilken mat! Att få konferera i en sådan här vacker miljö med härlig natur runtomkring var fantastiskt.”

– Ulla Andersson,
Enhetschef Borås Stad