Vi gillar Uddetorp Säteri

uddetorp-8

”Vi har både ätit julbord med byrån här och haft event med kunder och kan varmt rekommendera Uddetorp Säteri”

- Anna Englund Heilmann,
vd Beyond Communication

uddetorpsateri_boraskommun_150506-237

”Vilket ställe och vilken mat! Att få konferera i en sådan här vacker miljö med härlig natur runtomkring var fantastiskt.”

- Ulla Andersson,
Enhetschef Borås Stad

sarathede

”Vi tackar för en helt fantastisk bröllopsmiddag med toppenservice, underbar mat och för att inte tala om den vackra miljön! Efter en hel del letande hittade vi slutligen vårt ställe och vi är så tacksamma att vi fick ta med våra gäster till just er.
Det lär inte bli sista gången vi ses”

- Sara & Filip Thede

tobiasochjenny

”Tack för att ni var med och gjorde vår dag till något helt fantastiskt! Den underbara miljön tillsammans med Ingelas och Ingrids känsla och värme så kan det inte bli bättre. Vi ville ha ett litet och familjärt bröllop och det var precis vad vi fick. Det är det som är så perfekt med Uddetorp. Det går att anpassa efter hur man själv vill ha det, litet som stort. Återigen, ett stort Tack!”

- Jennie & Tobias

caroline

”Uddetorp är det perfekta valet för ett bröllop i underbar miljö. Tillgång till fantastiska lokaler och omgivningar med toppenservice från planeringsstadiet till efter bröllopets slut. Snabb, proffsig och varm hjälp från Ingela och Ingrid. Rekommenderar alla att besöka Uddetorp, kärlek vid första ögonkastet. Tack för ett magiskt bröllop!”

- Caroline & Sebastian

brollop

”Kärlek vid första ögonkastet, precis så var det när jag träffade Alexander. Inte hade jag trott på det tidigare och inte trodde jag att jag skulle få uppleva det igen, men första gången vi var på Uddetorp Säteri fick jag precis samma pirr i magen och snurret i huvudet. Platsen är magisk för att beskriva det med ett enda ord, likaså är både Ingela och Ingrid som personer. Vi fick precis det sagobröllop som vi drömde om. TACK för allt och vi rekommenderar verkligen andra brudpar till att göra ett besök på Uddetorp Säteri, då kommer ni förstå vad vi menar!”

- Sanna & Alexander Björsell

gaywedding

”Vilken dag, vilken glädje. Att gifta sig är något av det största man gör i livet och då ska man göra det i den bästa miljön.”

- Carl & Joakim Säwing

rekyl

”Perfekt miljö om man som vi ville bjuda in kund och kundens gäster till något annorlunda. Maten var mycket god.”

- Peter Algebäck,
vd Rekyl Reklambyrå

SAMSUNG CSC

”Underbar avslutning för Onyx Toppform. Härlig natur att springa i, ett fantastiskt hus och skön miljö. Kan rekommenderas.”

- Mia Smith,
Tränare Onyx

151218_julbord_vinga-forsbergs-0227

”Redan några dagar efter vi varit här och ätit julbord med all personal bestämdes vi oss för att boka nästa år igen.”

- Christian Forsberg,
vd Forsbergs Fritidscenter

samuelsson

Ni som går i tankar på att gifta er, tveka inte på att göra ett besök på Uddetorp. Där kommer ni att mötas av en helt fantastisk miljö, underbara lokaler och ett härligt bemötande av alla som jobbar på Uddetorp. Efter att ha besökt några andra alternativ fanns det inget som ens skulle kunna mäta sig med Uddetorp.

Från första mötet med Ingela, Ingrid och Martin till det att sista gästen lämnade bröllopsfesten, så har allting klaffat in i minsta detalj. Mat och servering har verkligen hållit högsta klass. Den härliga känslan att ha tillgång till allt ifrån ljuvliga möbler till vackra vaser, skålar, krukor, gamla charmiga trälådor m.m. är helt magisk. När vi har haft frågor och önskemål så har Ingela alltid med ett leende sagt; Det löser vi, inga problem. Maten var helt fantastiskt god och serveringen var perfekt.
Tack för att ni gjorde vår dag oförglömlig!

Kramar från Herr och Fru Samuelsson

sandberg

Tack för att ni gjorde vår dag till den bästa!! Efter mycket letande efter det unika och personliga stället för vårt bröllop så såg vi bilder på Uddetorp och kände att vi var tvungna att åka ut och kika. Efter det besöket så ville vi aldrig lämna! Ingelas energi är helt magisk! De möten som vi haft med Ingela och Ingrid har varit så proffsiga, fyllda med idéer och energi! Maten är gudomlig! Ingrid och Ingela ni överträffade alla våra förväntningar och det är tack vare er som detta blev den bästa dagen för oss!!

Maria Sandberg

teresetapperwedding

Uddetorp Säteri kommer alltid ha en speciell plats i våra hjärtan, här sa vi ja till att bli herr och fru Tapper. 160806 fick vi uppleva den bästa dagen i vårt liv på denna fantastiska plats. Vi blev stormkära i Uddetorp Säteri för drygt 1,5 år sedan, miljöerna är helt magiska om man drömmer om ett lantligt bröllop och möjlighet till vigsel i ”kohagen” så är detta helt rätt.

På toppen av det hela så är det en riktig powerkvinna som driver detta ställe, Ingela. Denna kvinna är så galet engagerad och bidrar med så mycket energi – här är ni inte ett brudpar i mängden. Jag hade som dröm att få åka flakmoppe in till vigseln tillsammans med min far, en idé som Ingela nappade på och hjälpte mig hitta en flakmoppe i grannskapet.

Jag rekommenderar verkligen er alla som går i giftastankar att åka ut och hälsa på Ingela. Tusen Tusen Tack till er för att ni bidrog till att förverkliga alla våra galna idéer och såg till att vi fick njuta under vår stora dag!

Massor Kärlek

Herr&FruTapper